0 items

De stichting wordt regelmatig ingeschakeld bij vermissingen, zowel door particulieren als instanties en overheden
R
Signi zoekhonden is een non-profit stichting die ten doel heeft vermiste mensen op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam.
R
Signi zoekhonden is gespecialiseerd in het zoeken met honden naar verdronken personen, het volgen van een spoor – mantrailen – en vermiste personen in rampgebieden.
R
Signi zoekhonden stelt in haar werkzaamheden één ding centraal: het vinden van vermiste personen en het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken.

Zoekuren

Gevonden personen

Zoekhonden

Vrijwilligers

Signi dankt haar sponsoren: Klik op een logo voor meer informatie [it_logo_showcase count=”-1″ orderby=”order” order=”ASC” layout=”carousel” skin=”light” autoplay=”true” autoplay_speed=”3000″ pause=”true” laptop_item=”4″ desktop_item=”4″ tablet_item=”3″ mobile_item=”2″ pagination=”false” navigation=”false” tooltip=”true” quick_view_type=”full” view_type=”popup” gallery=”false” ]

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This