Het Laatste Spoor

Als een naaste spoorloos verdwijnt, zijn de achterblijvers de wanhoop nabij. Eerst is er ongeloof, dan hoop en tenslotte resteren de vragen. De recherche is uitgezocht, de politie heeft geen tijd meer. De vermissing verdwijnt in de archieven, wordt een cold case tot groot verdriet van de naasten die moeten leven met een wurgende onzekerheid.

Stichting Signi uit het Brabantse De Rips trekt zich het lot van de achterblijvers bijna persoonlijk aan. Esther van Neerbos en Janette Kruit trekken er met hun honden en het Signi-team elk weekeinde op uit om te zoeken naar vermiste personen en boeken opmerkelijke resultaten.
Zo hebben ze de verdwijning van Henry de Vries opgelost na acht maanden speurwerk, vonden na 26 (!) jaar het lichaam van Robert Leur, na 16 jaar de auto met Jos Mahler en zijn drie Poolse vrienden.
De Signi’s verlenen ook hulp bij grote rampen. Ze hebben slachtoffers gevonden in Japan (2011), Haïti (2010), China (2008) en Pakistan (2005).
Als vrijbuiters van de hulpverlening gaan ze hun eigen gang en dat wordt niet altijd op prijs gesteld, zoals blijkt uit tegenwerking van officiële instanties in Nederland en België. Maar voor de nabestaanden zijn ze onmisbaar!

André Hoogeboom (Alkmaar, 1954) werkte als journalist voor het Noordhollands Dagblad en GPD. Hij publiceerde acht sportboeken, over o.a. Frans Derks, Telstar, AZ en Wim Rijsbergen en een boek over sportwagenfabrikant Spyker van Victor Muller.

Verkoopprijs: € 25
ISBN: 978 90 5429 403 0
Formaat: 12,5 x 20 cm
Uitvoering: gebrocheerd
Omvang: 200 pagina’s

Indien u het boek bij ons bestelt komt 40% van het bedrag ten goede aan onze stichting!

  Wilt u het boek bestellen?

  Maak €25 over op IBAN NL29ABNA0467855579 BIC: ABNANL2A t.n.v. Stichting Signi zoekhonden onder vermelding van "Boek Het Laatste Spoor" en uw postcode. Na ontvangst van uw betaling zullen wij het boek aan u versturen!

  Aanhef

  Uw naam (verplicht)

  Straat en Huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

  Help Signi Helpen!

  Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

  Pin It on Pinterest

  Share This