Afgelopen week werd Signi weer bijgespijkerd in forensisch handelen. De cursus werd gegeven door dhr. Gijgink, gepensioneerd docent forensische opleidingen bij de politie.
De Signi’s werd geleerd waar op te letten, zowel onder als boven water, om het onderzoek van een mogelijk misdrijf te kunnen ondersteunen. In de meeste gevallen wordt Signi ingezet n.a.v. een suïcide of ongeval, een enkele keer gaat t toch om een misdrijf.
De handelingen van de Signi ‘s zullen dit onderzoek op deze manier beter kunnen ondersteunen.
De cursus was n gezamenlijk initiatief met ‘waterlicht’ (https://waterlicht.wordpress.com/), een initiatief voor het duiken met hulpverleners, waar de duikers die met Signi duiken, ook zijn aangesloten.

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This