Zondag 11 september, half 7, gaat de nieuwe documentaire “Zoek” over signi zoekhonden in première tijdens het filmfestival in Vlissingen!
https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4965-zoek-de-vrouw-de-hond-en-de-dood?fbclid=IwAR3AS4aS6Ng0FOg7F9Ynadnqil8zOuMQHoO_VgvxJoi6yHFgYuT2xvCzwoM
De documentaire is voor iedereen toegankelijk en de kaarten zijn ongeveer 2 weken van te voren te bestellen.
Afgelopen jaren waren reurige tijden voor Signi zoekhonden. Vele vermissingen, emotionele vondsten, de strijd om het sportduiken te behouden voor het zoeken in langdurige vermissingen, de alternatieven, de steun van onze ambassadeur Peter R. de Vries en zijn zoon Royce, het verlies en het afscheid van Janette Kruit…
En ook hele mooie gebeurtenissen, zoals de geboorte van de Signi pups, de vreugde van de honden in het zoekwerk en de hechte vriendschappen rondom Signi!
Hoe doe je dat? En wat is het leven achter de schermen om alles voor elkaar te krijgen? Wat is de drive en hoe ga je er mee om? Dit alles en veel meer, krijgt men te zien in deze meeslepende en spannende documentaire over Signi zoekhonden!
Met grote dank aan Mariette Faber!

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This