Signi zoekhonden zocht meerdere maanden naar een vermiste man uit Amersfoort. Alhoewel er al veel geïnvesteerd was in deze vermissing en belangrijke tijd verstreken was, werden de zoekacties toch opgestart.
Na 3 weken vermissing volgde de mantrailhond het spoor naar t dichtstbijzijnde bos.
Dit gebied was al uitgebreid afgezocht, dus werd doorgezet naar t aansluitende bos.
Ook daar liepen sporen van de vele hardlooproutes van de vermiste.
Vele percelen werden door de honden afgestruind.
Ook werd nog een deel van het eerste bos afgezocht daar dat spoor het meest overtuigend was.
Helaas duurde de vermissing 3 maanden voordat de vermiste per toeval door een voorbijganger gevonden werd. Enkele honderden meters van het einde van het eerste spoor. Helaas in n gebied wat niet meer door Signi uitgekamd was.
Signi wenst de familie en vrienden veel sterkte toe…..

https://www.ad.nl/amersfoort/lichaam-in-bos-gevonden-van-man-die-sinds-februari-was-vermist~a31b8258/?fbclid=IwAR3CJ5GgswoBCNzLUGjJmQixkuHvc-fL4OjVl2xk5pmX-n3ESA8_rxinev4&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This