0 items

Op 7 maart 2022, kwam er na bijna een jaar vermissing, duidelijkheid. Rafal werd gevonden in Nieuw Vennep. Angst werd werkelijkheid, hoop was vervlogen.
Vorig jaar mei, werd Signi zoekhonden, na enkele dagen vermissing, ingezet. De mantrailhond Paddle vervolgde enkele kilometers spoor naar het station in Nieuw Vennep. Niet wetende of Rafal wel of niet de laatste trein had gehaald, bleef dit een vraagstuk. Voor de zekerheid werd over een langer traject de bossages en sloten langs het spoor afgezocht. Daarna kwam de rollercoaster voor Signi zoekhonden zelf en werden de zoekacties stilgelegd.
Deze week werd Rafals lichaam per toeval gevonden. 200 m van t station, binnen de bebouwde kom, buiten t zoekgebied van de Signi honden.
Signi zoekhonden wenst de familie en vrienden van Rafal veel sterkte toe met het verlies …..
https://www.hcnieuws.nl/lokaal/overig/798440/aangetroffen-overleden-persoon-nabij-tennishal-is-vermiste-man-?fbclid=IwAR2pXiGDDyspqU1qFOxR_G6Alc-R8-vVWs9r0TrZaGC5AtBuBm47dwbt2BA

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This