0 items

Op dinsdagavond 23 november heeft Signi zoekhonden gezocht naar een vermiste vrouw uit Hardinxveld-Giessendam. Vanaf de locatie waar haar fiets was gevonden heeft Signi zoekhonden een spoor uitgewerkt dat uitkwam op de Baanhoekbrug.
Op zaterdag 29 november heeft Signi zoekhonden opnieuw een zoekactie gedaan maar nu vanaf het water. Startende onder de Baanhoekbrug is een deel van de Beneden Merwede met de honden en sonar afgezocht. Ook is nog geprobeerd om met een ROV van de firma H2O drones (https://www.h2o-drones.com/) een deel van het water af te zoeken. Helaas was dit uiteindelijk niet mogelijk door de zeer drukke scheepvaart ten tijde van de zoekactie, en bleef de zoekactie zonder resultaat.
Een toevallig gelokaliseerde auto in t water, is overgedragen aan Rijkswaterstaat.

Op maandagmiddag 29 november is het lichaam van de vermiste, ongeveer 1 kilometer stroomafwaarts, door een werknemer, aangetroffen langs de oever van de Beneden Merwede.

Signi zoekhonden wenst de familie veel sterkte toe met het verlies…

https://www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl/112/overig/772505/zoekactie-op-rivier-naar-vermiste-vrouw-uit-hardinxveld?fbclid=IwAR3M3T3oMcJ6UbCmISJ9jTPl8QcCc90h5q_k6SWJ1g1BPtY7BnUrs-YL6Gg

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

“Een documentairefilm over Signi Zoekhonden”

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Signi Zoekhonden is opgericht door Esther van Neerbos en Janette Kruit. Esther runt ook de dierenartspraktijk in Bakel. Nu is er over Signi Zoekhonden een documentaire gemaakt: ZOEK”.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This