0 items

Op zondag 10 oktober heeft Signi gezocht naar een 84-jarige vermiste man uit Axel, Zeeuws-Vlaanderen. De man was op vrijdag 9 oktober omstreeks 13.00 met zijn elektrische fiets vertrokken en niet meer thuisgekomen.
Meer dan 20 kilometer spoor werd door de honden gevolgd en vele greppels werden door Signi-leden bekeken. Helaas was dit alles niet toereikend genoeg om de vermiste te vinden.
Op maandag 11 oktober werd de vermiste man, gelukkig levend maar onderkoeld, door een voorbijganger gevonden! 15 kilometer van zijn woonplaats en na vele kilometers gefietst te hebben.

Zoektocht naar 84-jarige man Axel
(Omroep Zeeland, zondag 10 oktober 2021)

Rond Axel wordt gezocht naar een 84-jarige man. De man vertrok gisteren op de fiets en is niet thuis gekomen. Vannacht heeft de politiehelikopter mee gezocht. Vandaag worden speurhonden ingezet.

De man is licht dementerend, vertelt zijn schoondochter. “Hij is zijn rondje gaan doen, dat deed hij eigenlijk altijd”, zegt ze. De man is 1,70 meter lang, hij heeft grijs haar, draagt een bruine suède jas, een lichte broek, een pet en een zonnebril. Hij rijdt op een blauwe damesfiets van het merk Gazelle.

De politie heeft gisteravond een bericht via Burgernet verspreid over de vermissing. Ook de Belgische politie is ingeschakeld. “We kregen gisteren al meldingen dat de man zou zijn gezien”, zegt de politiewoordvoerder. “Die tips hebben we stuk voor stuk uitgelopen. Maar dat heeft helaas nog tot niets geleid. Vandaag zijn er ongetwijfeld veel fietsers in Zeeuws-Vlaanderen. We hopen dat mensen naar de man uitkijken.”

Vermiste 84-jarige man uit Axel onderkoeld aangetroffen op industrieterrein
De 84-jarige man uit Axel die sinds zaterdag vermist was, is terecht. De man is op een industrieterrein in Sluiskil door een voorbijganger aangetroffen. Hij is vanwege onderkoeling voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft via sociale media veel meldingen binnengekregen over de man. De politie schrijft op Twitter: ‘Bedankt voor de retweets!’
Woordvoerder van de politie, deed vanochtend nog een oproep om uit te kijken naar de man. Ook plaatste de politie een foto van de man op de pagina met vermiste mensen van www.politie.nl.
De politie verspreidde zaterdag een burgernetbericht in verband met de vermissing. ‘s Avonds werd de omgeving afgezocht met behulp van een politiehelikopter.

Bron: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/130424/Vermiste-84-jarige-man-uit-Axel-onderkoeld-aangetroffen-op-industrieterrein

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This