0 items
Tussen alle serieuze en heftige omstandigheden, nu ook het blijde nieuws:
Puppies Power!
Girl Power Signi (G.P.S.) of the old Oak heeft 6 super zoekpuppies ter wereld gebracht van Signi’s Jolly very good Fellow! Vrijwel alle puppies zullen hun carrière voortzetten binnen Signi en zullen al in het nest ingeprent worden met de juiste geuren.
De combinatie was een uitgesproken kans om de bloedlijnen van Signi voort te zetten. Fellow stamt af van de Signi ‘s nakomelingen. Deze nakomelingen hebben zich internationaal bewezen als zoek/reddingshond. Diverse nakomelingen hebben hun sporen verdient bij rampen: Signi’s Finder, Scanner, Borat, en Kazan. En internationaal in de reddingshondensport, waarbij vele podiumplaatsen veroverd zijn door Signi’s Tempo, Furore en Tess, en zelfs een 2e plaats WK puinzoeken (Signi’s Tempo), de enige in Nederland!
Tevens zijn naast bovengenoemde honden, nakomelingen, nationaal, actief geweest als inzetbare zoekhond: Signi’s Rover, Oger, Falco en Britt.
De vader van Fellow is Signi’s Oger: inzetbare zoekhond en politiehond 1 gecertificeerd. In eigen gelederen: ‘Simply the best!’
De Moeder van Fellow is ook een inzetbare zoekhond en beide ouders preikten op het podium tijdens de Nederlandse politiehonden kampioenschappen. Alle broers en zussen van Fellow hebben een carrière gekregen als zoek-, mantrail,- en /of reddingshond.
Power is gefokt door de Old Oak kennel. Moeder en zus Nederlands kampioen zoekhond en vader surveillance hond bij de politie Eindhoven.
Vrijwel het hele nest heeft hoge ogen gehaald als zoek- en/of detectiehond.
Waarvan 1 actief als speurhond menselijke geur bij de landelijke eenheid en de zeer bekende detectie- demohond Sjaak uit Zweden (swdi).
Power zelf is een zeer sociale en spectaculaire zoek- / mantrailhond met een onnalatende drive! Vele vondsten in extreme (weers)omstandigheden zijn aan haar te danken.
Fellow is een bescheiden hond, maar zijn daden zijn groot. Zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en uitmuntende uitwerking van de geur, typeren hem. Zijn veelzijdige prestaties in de Filipijnen en Nederland in zeer oude en nieuwe vermissingen zijn grandioos.
Zowel Fellow als Power zijn makkelijk en veelzijdig af te richten en waren jong inzetbaar.
Natuurlijk zijn beiden sociaal, atletisch en medisch verantwoord.
Nog 1 reutje van dit nest is nog niet gereserveerd.
Signi zal de komende weken volop genieten van de opgroei van dit mooie nest!

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This