0 items

De vermissing van Jolanda Meijer komt als een rode draad steeds weer terug. Jolanda is vermist sinds 2008. Sindsdien zoekt Signi zoekhonden jaarlijks naar haar.
Jolanda is destijds in verwarde toestand van huis vertrokken en het is zeer aannemelijk dat zij, met haar hondje, in het water is gereden.
Regelmatig vragen mensen nog: ‘Hebben jullie al naar Jolanda gezocht?’ Ook haar vader kwam helemaal op de fiets naar Signi met de vraag: ‘Waarom vinden jullie mensen terug naar 8, 16 en 26 jaar en mijn Jolanda niet? En helaas nog steeds blijft het antwoord uit.
Meermaals werd de zandafgraving en ruim 50 kilometer van de maas afgezocht. Daarna volgden andere zandafgravingen, een visvijver en het maaswaalkanaal.
Dit jaar werd besloten om het 25 kilometer lange kanaal tussen Beek en Donk en Den Bosch af te zoeken. Acht auto’s en twee aanhangers waren de vondst!
Niet voor niets. Auto’s gerelateerd aan diefstallen kunnen nader worden bekeken. Rijkswaterstaat kan doelgericht bergen, omdat met zekerheid vastgesteld is, dat de objecten daadwerkelijk voertuigen zijn. Vaak door de scheepvaart niet meer als auto’s te herkennen. De honden, sonar en duikers geven uitsluitsel in de wirwar van objecten en onregelmatigheden van de bodem van het water.
Belangrijker nog is dat in nieuwe vermissingen zoals in Megen, Cuijk en Boxmeer, direct de ‘goede’ auto door Signi gelokaliseerd en afgedoken kon worden, daar de overige auto’s in het water bekend waren. Dezelfde zoekdag hadden de achterblijvers antwoorden…

Signi laat achterblijvers niet alleen staan, tijdens hun levenslange zoektocht naar hun kind, broer/zus, ouder of partner.
Signi houdt hoop, want ook na lange tijd kunnen vragen beantwoord worden…..
‘Never lose hope!’

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/jolanda-meijer-is-al-tien-jaar-vermist-zoekactie-naar-auto-s-in-maas-waalkanaal-levert-niets-op-br~af1122d3/

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This