Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water
Esther Raats, zondag 5 januari 2020 – 17:03

De zoektocht naar de vermiste Flynn Posthumus is zondag voortgezet op en in het water rondom Helmond.
Een aanwijzing van een speurhond is reden om daar naar de 24-jarige Heerlenaar te zoeken.

Aanwijzingen
“Een speurhond gaf wel wat aanwijzingen, dus die worden nu onderzocht”, vertelt Kevin van Veggel, vriend van Flynn. Hij was erbij in de nieuwjaarsnacht toen Flynn verdween en is sindsdien niet opgehouden met zoeken naar zijn vriend.

Boten
De familie heeft een particulier bedrijf ingeschakeld dat gespecialiseerd is in het opsporen van vermiste mensen. Het bedrijf heeft speurhonden ingezet en zoekt met boten in onder andere de Zuid-Willemsvaart bij Helmond.

Terug bij af
Flynn Posthumus is al vijf dagen spoorloos. Zaterdag bekeken familie en vrienden op het politiebureau Helmond camerabeelden en werden tips nagetrokken. Dit leverde niets op en bracht de familie weer terug bij af.

https://www.1limburg.nl/zoektocht-flynn-gaat-na-aanwijzing-speurhond-door-water?fbclid=IwAR3KVMgREwhzbdsWHqdY5I6iFuiXmXEbLsm3AfCnMjpzIuphEWKHrH9GO80

 

In januari en februari 2020 heeft Signi zoekhonden intensief gezocht naar de 24 jarige Flynn vermist in Helmond. Op 8 februari 2020 kwam er een einde aan de slopende zoektocht. Zijn lichaam werd door een voorbijganger gevonden in het water, vlakbij waar de honden hadden aangegeven en het spoor geëindigd was. Helaas was deze plek onvoldoende bereikbaar voor boot en sonar.
Signi zoekhonden wenst familie en vrienden veel sterkte toe met het grote verlies….

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This