0 items

27-jarige Michal vanuit Tilburg vermist

Vermist sinds 21-11 vanuit Tilburg de 27-jarige Michal Lukasz Halacz

Betrokkene is na een bezoek woensdagavond 20-11 aan Waalwijk vanaf het busstation Waalwijk vertrokken. In de nacht van 20 op 21 november heeft hij voor het laatst telefonisch contact gehad.

Geboortedatum: 22-12-1991
Huidige leeftijd: 27
Lengte: 183cm
Haarkleur: Kort blond
Oogkleur: grijs/blauw
Geslacht: Man

Gedurende Michals vermissing zocht Signi zoekhonden intensief naar de vermiste jongeman in Tilburg.
De sporen die de honden volgden, vanuit zijn kamer midden in het winkelcentrum in de stad, voerde langs 5 verschillende vijvers, in verschillende bosgebieden ten zuiden van Tilburg. Bij 1 van deze vijvers was ook de jas van Michal gevonden. Uiteindelijk liepen de sporen weer terug naar zijn huis.

Van hieruit werd een tweede spoor gevonden naar het kanaal in het Noorden van Tilburg. Dit kanaal werd zowel stroomop- als afwaarts afgezocht i.v.m. de scheepvaart. Helaas leverde ook dit niets op, behalve 2 auto’s en een aanhanger.
Na 5 weken werd een pas op de plaats gedaan, omdat de kans groot was, dat Michal bij een verdrinking, rond deze tijd gevonden kon worden. Dit bleek ook zo te zijn. Op zaterdag 4 januari kwam het trieste bericht.
Uiteindelijk werd Michal gevonden ten Noorden van Tilburg, nog een stuk verder als het kanaal in een afgelegen vijver….
Signi zoekhonden wenst familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies….

Dode in het water aan de Wolterbeekstraat in Tilburg is vermiste Michal (27)
Frances Vermeeren

TILBURG – De dode man die zaterdag in het water aan de Wolterbeekstraat in Tilburg werd gevonden, is de vermiste Pool Michal Lukasz Halacz. Volgens de politie is de 27-jarige man niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Michal werd sinds 21 november vermist. Hij vertrok die avond na een bezoek in Waalwijk vanaf het busstation daar. In de nacht die volgde, is er volgens de politie voor het laatst telefonisch contact met hem geweest.

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This