0 items

Amsterdamse Jesaja Dollart (23) a.k.a. rapper ChoMoney al vier weken vermist
Woensdag 13 februari 2019 – Kavita

“M’n lieve zoon, ik heb hem al een paar dagen niet gezien. Ik word gek van de gedachte dat er iets met hem is gebeurd. Ik kan niet eten, niet slapen. Alsjeblieft, laat iets van je horen schat. Je bent m’n alles.” De moeder van de 23-jarige Jesaja Dollart uit Amsterdam is radeloos. Haar zoon wordt sinds 17 januari vermist. Hij werd voor het laatst gespot in de Derde Oosterparkstraat omstreeks 13.00 uur.

Op de dag van de vermissing was de 23-jarige jongen gekleed in een zwart trainingspak van Nike en droeg zwart/witte schoenen van Louboutin.

chomoney
Jesaja staat in zijn omgeving ook wel bekend als de opkomende rapper ChoMoney. Zie hieronder een luistersessie van de muziek die hij heeft gemaakt.

Op 3 februari 2019 zocht Signi zoekhonden op verzoek van de familie naar de vermiste Jesaja. De mantrailhond kon zijn laatste route in beeld brengen. Helaas bleek de uiteindelijke duiklocatie niet specifiek genoeg te zijn om Jesaja terug te geven. Een vervolg zoekactie was niet voorhanden door de vele aanvragen. Drie weken later werd zijn lichaam geborgen op de plaats waar de mantrailhond geen vervolgspoor meer had.

In Mauritskade gevonden lichaam is van vermiste Jesaja
23 februari 2019 nu.nl

Het lichaam dat vrijdag in de Mauritskade is aangetroffen, blijkt van de vermiste Jesaja Dollart te zijn.

Dat bevestigt de politie aan AT5. Na onderzoek blijkt het te gaan om de sinds 17 januari vermiste Jesaja. De 23-jarige Amsterdammer, vader van drie kinderen, werd op die dag in de Derde Oosterparkstraat voor het laatst gezien.

Een familielid van Jesaja reageert op Facebook op het bericht. “Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen met het flyeren, delen bidden en vooral het niet op te geven. Dit komt als een klap in ons gezicht. We zullen aan je blijven denken en van je blijven houden. Rust zacht Jesaja.”

Hoe Jesaja in het water terecht is gekomen en wat de precieze toedracht is van zijn dood is nog niet bekend. De politie doet daar de komende dagen onderzoek naar.

Signi zoekhonden wenst de familie veel sterkte toe…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This