0 items

Op 30 december ging Signi huiswaarts na een zoektocht in Alkmaar. Helaas crashte onderweg de trailer van de boot! De as van de trailer was volledig doorgebroken.

Gelukkig kreeg Signi 2 aanbiedingen om de trailer gratis te repareren. Een zeer betrokken duiker  Karst Braaksma en autobedrijf van Lierop boden zich aan. Nu gratis gerepareerd door autobedrijf van Lierop uit Bakel (www.autobedrijfvanlierop.nl)!

Een tweede tegenslag was dat er ook een groot gat was ontstaan tijdens de breuk van de as van de trailer, aan de onderkant van het oranje bootje. Yanga Watersport uit Cuijk (www.yangawatersport.nl) heeft dit toch voor Signi kunnen repareren voor een heel zacht prijsje! Ons oranje bootje is onmisbaar als er geen trailerhellingen zijn of de bruggen te laag en niet bediend worden, wat vaak gebeurd in de winterperiode. Dus in deze maanden, waardoor Signi voorrang kreeg!

Helaas was de stang van de sensor van de rib ook gesneuveld tijdens de vele zoekacties. Onmisbaar voor duidelijke sonarbeelden.
EBS Marine Service BV heeft deze weer kosteloos gerepareerd.
Daarnaast ondersteunt EBS Marine service belangeloos de opleiding van de nieuwe schippers van Signi d.m.v. theorie voor hun vaarbewijs en praktijk voor het het behoud van de boot en onze duikers!

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This