0 items

Man (20) vermist na bezoek aan oom in Alkmaar
Vrijdag 21 december 2018,Bron: NH Nieuws

ALKMAAR – De 20-jarige Justin Migares wordt vermist. Hij ging afgelopen maandag op bezoek bij zijn oom, die Justin na het bezoek op het busstation heeft afgezet.

Justin zou daar een bus richting Hoorn pakken, maar is daar nooit aangekomen. Huisgenoten van Justins oom hebben tegenover de politie verklaard dat ze hem een dag later, op 18 december, ‘s ochtends nog wel in de buurt van de woning hebben gezien. Daarna is er niets meer van hem vernomen.

De man is 1,86 meter lang, heeft zwart haar en bruine ogen. Welke kleding hij maandag of dinsdag droeg, is niet bekendgemaakt. Wie weet waar Justin is, of hem heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie: 0900-8844.

Op zaterdag 29 december 2018 zocht Signi naar de bijna 2 weken vermiste Justin. Justin was voor t laatst gezien in Alkmaar. Ook zijn telefoonpeiling, camerabeelden en tips wezen daarop.
Na nog geen uur gezocht te hebben, kwam het trieste bericht, dat een lichaam 25 kilometer verder in een sloot in sint maarten gevonden was. Vrij snel kwam de bevestiging dat het Justin was.

Signi wenst familie en vrienden van Justin veel sterkte toe….

Vermiste Justin Migares overleden
Zaterdag 29 december 2018, Bron: NH Nieuws

ALKMAAR – De 20-jarige Justin Migares, die sinds 18 december vermist werd, is vandaag overleden aangetroffen.

Eerder vandaag werd er een lichaam gevonden in een sloot bij Sint Maarten.

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This