0 items
Om de continuïteit van Signi te waarborgen in de steeds warmer wordende zomers heeft Signi de omstandigheden tijdens transport en wachten van de honden verbeterd. Tot nu toe konden de honden rekenen op goede ventilatie en een kachel bij extreem koud weer, wanneer de honden in het koude water springen.
Nu kunnen de honden bij hoge temperaturen rekenen op een airco, zodat ook onder deze omstandigheden de honden zonder risico’s ingezet en getraind kunnen worden.
Autobedrijf van Lierop uit Bakel (www.autobedrijfvanlierop.nl) heeft belangeloos wederom alle elektra hiervoor geïnstalleerd. Elke keer kunnen we op hen rekenen. Nadat ze vorige week dit voor Signi hadden verzorgd, stonden ze deze week weer klaar voor de trailer van de boot voor reparatie, ondanks de drukte van deze tijd in het jaar!
EBS marine service staat 24 uur per dag voor Signi klaar voor technisch overleg en ook zij hebben weer gezorgd dat de boten hun nodige onderhoud hebben gekregen.
Taco Blok bouwhulp (www.tacoblok.nl) zorgde dat alle boten voorzien zijn van een demontabele duikvlag (gesponsord door Martin Molenaar uit Oostvoorne), extra onderhoud, een zichtboei (mede gesponsord door Lucky Divers www.luckydivers.nl
uit Rotterdam) en de opgeblazen zwemvesten weer gekeurd werden.
Dit werk achter de schermen is onmisbaar voor Signi om alle families van achterblijvers te kunnen blijven helpen! Dank jullie wel!

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This