0 items

Sidney Lute (19 jaar) vanuit sinds 9 december 2016

Sidney is inmiddels al 2,5 maand vermist. Zijn ouders hebben nog altijd niets van hem vernomen.

Sidney is rond 10 december in ieder geval in Den Oever (“De Wierde”) geweest, zo blijkt uit politieonderzoek. We vragen vooral ook om in deze omgeving naar hem uit te kijken, hoewel het natuurlijk ook zeer mogelijk is dat hij inmiddels uit deze regio is weggegaan. Heeft u tips? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0800-6070.

Sidney is al eerder met zijn rugzak (zie foto) van huis vertrokken. Na die tijd is er nog regelmatig contact met hem geweest. Sinds 9 december is er verder niets meer van hem vernomen. Sidney heeft een voorkeur voor de natuur.

Toen hij van huis wegging had hij een donkerblauw windjack aan. Hij zal de rugzak nog steeds bij zich dragen. Sidney heeft een normaal postuur.

Naam: Sidney Lute
Geboortedatum: 03-10-1997
Huidige leeftijd: 19
Lengte: 179 cm
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Blauw/grijs
Geslacht: Man

Sydney is vermist sinds 12 december 2016 om niet meer gevonden te willen worden. Sydney houdt van de natuur en had moeite om gelukkig te zijn in de huidige drukke

 

Hij had online een kaartje gekocht naar Strasbourg (Fr.). Daar is zijn telefoon nog getraceerd, maar daarna niet meer.
op zijn computer hebben zijn ouders terug kunnen vinden dat hij n route had gepland met de bus naar Colmar en vervolgens te voet naar Munster, waar n heel oud ziekenhuis ligt.
Dit was zijn laatst geplande locatie.
Wij zijn er met de honden dit voorjaar geweest.
De honden hebben daar zijn sporen getraceerd (aan de hand van zijn kleding), maar hebben hem niet gevonden.
Volgens zijn ouders zou hij zelfmoord kunnen hebben gepleegd in de bossen rond Munster.
Volgens onze itdeskundige (die alles heeft nageplozen) lijkt t er meer op dat hij gewoon niet meer gevonden wilde worden.
Volgens zijn moeder was zijn grootste wens n huisje in ‘t bos.

Moeder vraagt vakantiegangers uit te kijken naar vermiste Sidney
112 & Misdaad 20 juli 2017 om 15:56

Vlak voor de zomervakantie en de uittocht naar Frankrijk doet de moeder van de vermiste Sidney Lute uit Assendelft een oproep aan alle vakantiegangers om ogen en oren open te houden. De 19-jarige jongen is al ruim zeven maanden weg en verblijft mogelijk in de omgeving van de Franse stad Colmar, vlakbij de Frans-Duitse grens. Daar is hij voor het laatst gesignaleerd.

Zoekhonden van stichting Signi hebben in het gebied gezocht en sporen gevonden, maar Sidney is nog niet aangetroffen. Ook is moeder Natasja zelf driemaal naar Colmar afgereisd, maar zonder resultaat. Misschien hebben Nederlandse toeristen in het gebied meer geluk.

Sidney wordt sinds 10 december vermist. Al snel werd duidelijk dat hij naar de Franse regio Vogezen is gereisd, maar hij is daar nooit aangetroffen. De laatste sporen zijn gevonden tussen Munster en Col de la Schlucht

Heeft u informatie over de vermissing van Sidney, neem dan contact op met Signi.

 

Video vermissing Sydney door HvN

 

Video vermissing Sydney door Team Vermissingen

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This