0 items

De honden van Signi zoeken niet alleen dode mensen, oude mensen, volwassen, maar ook kinderen….Maar waar haal je hele dappere kinderen vandaan voor deze fanatieke honden? De stoere Meidenclub!


Dit weekend hadden de stoere meiden een zoeklocatie in het theater de Muze in Noordwijk.
Eerst kreeg Paddle een dubbelblind spoor door het gebouw met alle enthousiaste kinderen achter hem aan.
Al heel snel had hij ‘t slachtoffer gevonden!


Daarna werd uitgelegd aan de kinderen wat er ging gebeuren. Ze mochten zich door het hele gebouw verstoppen. Natuurlijk kregen ze een bal mee die ze mochten geven zodra de honden ze gevonden hadden. De hele stoeren verstopten de bal totdat de hond netjes geblaft had.


Overal haalden de honden de kinderen te voorschijn: achter de wc deuren, onder de trap, achter de balie, dikke pret en elke keer opnieuw verstoppen.


Aan het einde was het natuurlijk nog even lekker dolle en knuffelen met de honden. En natuurlijk op de foto, stoere hond met stoere meid. Zowel kind als hond had de tong op de schoenen en waren goed getraind!

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This