0 items

Cold Case: Peter Ververgaert vermist

Voorburg – Sinds 14 juli 2006 wordt de dan 41-jarige Peter Ververgaert uit Spijkenisse vermist. Peter is geboren in Voorburg.

De 41-jarige Peter Ververgaert uit Spijkenisse, verdween in de nacht van 13 op 14 juli 2006 nadat hij zijn verjaardag had gevierd in feestcafé Coconut in Rotterdam. Hij is voor het laatst gezien rond 3.30 uur bij het parkeerterrein van De Doelen. Peter reed in een zilverkleurige Mercedes sport. Hij heeft tatoeages op de bovenarmen (tribal en zeilschip).
Na zijn verdwijning ontdekte zijn broer dat Peter zich in de schulden had gestoken voor een onbekende vriendin.

 

Dankzij Team Vermissingen was er nieuwe informatie naar boven gekomen, namelijk met wie Peter die nacht zijn verjaardag had gevierd. Deze vriendin woonde destijds aan de persoonshaven.
Signi zoekhonden stelde o.b.v. deze nieuwe info, een nieuw zoekgebied op, waaronder Spijkenisse (woonplaats Peter), de Nieuwe Maas regio ‘de Doelen’ en het water t.h.v. de Persoonshaven, dit om de auto van Peter te traceren die mogelijk te water was geraakt, want een ongeluk werd gevreesd.

Uitzending Team Vermissing Peter Ververgaert

 

Meerdere auto’s werden gevonden en gecontroleerd door de Signi duikers, helaas werd de Mercedes Sport niet gevonden.
Uit nadere info bleek helaas dat er destijds geen aangifte was gedaan voor deze Mercedes Sport. Niet ondenkbaar is, dat deze reeds geborgen is zonder koppeling aan de vermissing van Peter Ververgaert……

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This