0 items

Tinte – Op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari bracht toneelvereniging ICC hun jaarlijkse uitvoering op de planken in het Verenigingsgebouw van Tinte. Dit jaar de klucht ‘Dubbel op’ geschreven door Jon van Eerd. De drie avonden werden gespeeld voor een uitverkocht zaal en het was een groot succes!

Jeugdcentrale Tinte wil daarom iedereen bedanken die aan deze voorstelling heeft meegeholpen en met name de sponsors die het mogelijk maakte na de voorstellingen een grote verloting te houden. Dit jaar is met de opbrengst van de verlotingen een bedrag gedoneerd aan Signi zoekhonden van maar liefst € 1250,=. Een geweldig bedrag waar Signi zoekhonden heel erg blij mee is.

Signi zoekhonden is een non-profit stichting die ten doel heeft vermiste mensen op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam. Zij zijn gespecialiseerd in het zoeken met honden naar verdronken personen, het volgen van een spoor – mantrailen – en vermiste personen in rampgebieden. Signi zoekhonden stelt in haar werkzaamheden één ding centraal: het vinden van vermiste personen en het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken.

Jeugdcentrale Tinte en Toneelvereniging ICC wenst Stichting Signi zoekhonden veel succes met hun mooie doel!

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This