0 items

Ik wou het doen
Niet waar iedereen bij was,
Niet wat je denkt
Niet iets anders
Ik kreeg de kans
Ik was er bijna
Ik wou het jullie niet aandoen
Om verdriet van mij te hebben.
Ik zat op een gevoelige plek
Maar ik kon niet anders
Ik had het zo graag anders gewild….

20160904_160825

Vermist: Marieke van Dijk (38) uit Den Bosch, wie heeft haar gezien?
19 augustus 2016 Door Marleen Smits, Dichtbijredacteur

DEN BOSCH – De politie is dringend op zoek naar de 38-jarige Marieke van Dijk uit Den Bosch. Sinds woensdagavond 19.00 uur wordt zij vermist. Ze werd voor het laatst gezien door een medebewoner aan de Jan Palachstraat. De vrouw gebruikt medicijnen en haar familie is bang dat ze zichzelf iets aandoet.

Verschillende zoekacties leverden nog niks op en daarom heeft de politie een foto van de vrouw verspreid. Familieleden van Marieke maken zich ernstig zorgen om haar.

Marieke droeg een spijkerbroek en een blauw/wit gestreept mouwloos shirt. Ze heeft een smal postuur en een tatoeage van een niet ingekleurde cirkel van circa vier centimeter doorsnede op haar bovenarmen.

20160903_135901

Signi zoekhonden zocht op 4 en 5 september 2016 in Den Bosch, ism politie Den Bosch, naar een sinds 3 weken vermiste vrouw.
Daar de vermiste, intensief wandelde in het gebied rondom haar woning, en de mantrailhond een 2 uur ouder spoor oppakte, werd besloten om de omgeving systematisch uit te kammen o.b.v. telefoon- en wandel-gegevens. Hierbij zocht Signi zoekhonden met de honden in de ‘Heinis’, bij de Noorderplassen, in ‘t Rompertpark en langs de A59. Tijdens deze zoektocht stond het Signi Duik Team stand-by voor een eventuele inzet in het water.
Een braakliggend terrein achter een gesloten hek kon dat weekend niet afgezocht worden.
Woensdagavond 7 september, werd hierop teruggekomen. Nadat het terrein afgezocht was, werd besloten om de buitenkant van dit terrein, met een aangelijnde hond langs de deze drukke weg af te zoeken. Hierbij dook de Mechelse herder Fellow de dichte beukenhaag in. Net aan de buitenkant van het terrein en werd de vermiste na 3 weken gevonden! Onopgemerkt voor de honderden, dagelijkse passanten en de tientallen wachtende mensen bij de bushalte.

20160903_135840

Lichaam vermiste vrouw gevonden bij winkelcentrum De Rompert in Den Bosch
07-09-2016
DEN BOSCH – Woensdagavond is het levenloze lichaam van een vrouw gevonden aan de Sint Teunislaan in Den Bosch. Na onderzoek blijkt het te gaan om de 38-jarige Marieke van Dijk uit Den Bosch die sinds woensdag 17 augustus werd vermist. De politie laat weten dat een misdrijf is uitgesloten en het onderzoek daarom is afgesloten.

Het lichaam werd woensdagavond aangetroffen tijdens een gerichte zoekactie van Signi Zoekhonden in samenwerking met de Bossche politie. De politie startte een onderzoek en sloot de omgeving waaronder een gedeelte van de Sint Teunislaan af. De vindplaats van het lichaam werd afgeschermd zodat de technische recherche ongestoord onderzoek kon verrichten.

Vele nieuwsgierigen kwamen massaal naar de Sint Teunislaan maar werden door de politie op afstand gehouden.

*UPDATE VERMISSING MARIEKE VAN DIJK*
politie Den Bosch

Op woensdag 7 september 2016, werd in de bosjes aan de Sint Teunislaan te ‘s-Hertogenbosch een stoffelijk overschot aangetroffen. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen door vrijwilligers die met speciaal hiervoor getrainde honden aan het zoeken waren naar de sinds 18 augustus vermiste Marieke van Dijk.
Er is uitgebreid onderzoek gedaan waaruit bleek dat het inderdaad om de vermiste Marieke van Dijk ging en dat Marieke niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Wij danken de vrijwilligers voor hun bijdrage. Wij wensen de nabestaande heel veel sterkte toe.

Signi zoekhonden wensen de familie, hulpverleners en vrienden van Marieke van Dijk veel sterkte toe….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This