0 items

Afscheid

Ik heb zoveel vragen
En evenzo weinig antwoorden
Geven kun je ze niet meer
Het verdriet is nauwelijks te dragen
Jij bent naar andere oorden
Dat doet verdomd veel zeer

Jij zag dit als jouw uitweg
In al jouw eenzaamheid
Geen ruimte voor overleg
Koos jij voor het afscheid
Zag jij het spoor als jouw vluchtweg
En ik accepteer deze realiteit

Zonder jou moet ik door
Met onze kinderen
Samen trekken we elkaar erdoor
De pijn zal ooit verminderen
Vaarwel; ik zal je ooit weer zien….

Vermist: René Schoenmaker (44)
Gepubliceerd: 23 september 2015 ASSEN/EELDERWOLDE –
De politie is sinds dinsdag op zoek naar de vermiste René Schoenmaker. De man werd voor het laatste gezien in Eelderwolde.
Schoenmaker vertrok in een zwarte Peugeot 107, kenteken 00-KVP-8. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk geen broek en geen bovenkleding. Wel droeg Schoenmaker een grijze onderbroek met een blauwe band van het merk ‘Bon Giorno’. Ook droeg hij licht beige suède instappers (moccasins).
René Schoenmaker is 44 jaar en 1.78 meter groot. Hij heeft blond haar en blauwe ogen.

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2015 zocht Signi zoekhonden op, verzoek van de familie, naar Rene schoenmaker.
Signi zoekhonden heeft in deze dagen meer dan 20 km kanaal afgezocht, waaronder een groot deel van het Noord Willemskanaal, het verbindingskanaal in Groningen, het Winschoterdiep bij Foxhol, een deel van het Hoornse meer en het Paterwoldsemeer.
Het gedeelte van het Noord Willemskanaal, bij de Punt, werd tijdens de zoektocht belemmerd door 2 dichte sluizen en een hoge walkant. Dit gedeelte, zo’n 500 meter kanaal, werd overgedragen aan de politie, daar doordeweeks de sluizen wel bediend worden. De recherche zou hiervoor hun sonarboot inzetten op een doordeweekse dag.

In afwachting van dit resultaat, zou door Signi weer een nieuwe zoektocht gepland worden.
Op dinsdag 13 oktober 2015 werd de auto van Rene Schoenmaker in dit gedeelte gevonden. Dankzij de inzet en uitsluiting van Signi zoekhonden kon Rene Schoenmaker op relatief korte termijn gevonden worden.

Stoffelijk overschot vermiste René Schoenmaker gevonden
De Punt – De politie heeft het stoffelijk overschot van René Schoenmaker gevonden in een auto in het Noord-Willemskanaal bij De Punt.
Maandag zocht de politie met een sonarboot naar Schoenmaker. Toen werd onder water een groot object gesignaleerd. Dinsdagmiddag hebben duikers de wagen gevonden. In de loop van de avond bevestigde de politie dat het stoffelijk overschot Schoenmaker was. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Signi zoekhonden wenst familie en vrienden van Rene Schoenmaker veel sterkte toe met ‘t verlies….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This