0 items

Man uit Delfzijl vermist
woensdag 14 augustus 2013
De 64-jarige Willem Huisman uit Delfzijl is vermist.

Hij vertrok maandagmorgen in zijn zwarte Opel Corsa van huis en sindsdien niet meer gezien. Huisman is kalend en heeft een snor en sik. Aan een voet heeft hij een aangepaste schoen. Wat hij die dag precies droeg is niet zeker, maar mogelijk had hij een korte broek aan.
Op 24 en 25 mei 2015 zocht Signi zoekhonden naar de vermiste man in Delfzijl op verzoek van de familie van de vermiste Willem Huisman. In overleg met politie Delfzijl werd gekozen voor het Eemskanaal als zoekgebied. Ook werd de Oosterhorn opnieuw afgezocht (reeds door Signi en LPD in 2014  afgezocht in andere zaak).
De LPD zou op korte termijn de Delfshaven afzoeken, waardoor deze door Signi niet meegenomen werd in de zoektocht.

gron8!
Gedurende deze inzet werden door Signi 6 auto’s gevonden en geïdentificeerd door de Signi duikers.
Helaas betrof het niet de auto van dhr. Huisman, wel was er een link naar andere politiezaken.

gron2!
Op 18 en 19 juli 2015 stond een nieuwe zoekactie gepland om te zoeken in de Eemshaven en ook in de Delfshaven, daar de LPD nog geen actie had ondernomen.

gron3!
Dat weekend kon helaas niet aan het aantal duikers worden voldoen en werd de zoekactie 1 week uitgesteld.

gron5!
N.a.v. ons telefonisch overleg met recherche Delfzijl, besloot de LPD die week alsnog de Delfshaven af te zoeken en werd Willem Huisman gevonden in het geplande gebied…

Politie vind auto van sinds 2013 vermiste man in haven Delfzijl

Delfzijl – De politie heeft woensdagmiddag aan de Damsterkade in de haven van Delfzijl de auto van de sinds 2013 vermiste Willem Huisman (64) gevonden.

De man vertrok op 12 augustus in 2013 in de ochtend van huis in zijn Opel Corsa. Hierna is de man niet weer gezien. Op het moment is de politie bezig met een groot onderzoek aan de Damsterkade. Duikers van de politie konden de lokaliseren waarna deze met een kraan op de kant werd gezet.  In de auto werd een stoffelijk overschot aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of het lichaam van de vermiste man is.

Signi zoekhonden wenst de familie van Willem Huisman veel sterkte toe met ‘t  verlies….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This