0 items

Politie zoekt naar vermist persoon in Zwolle
16 februari 2015

De politie en brandweer in Zwolle zijn een zoektocht gestart bij het Zwolle-IJsselkanaal naar een persoon die wordt vermist.

Dat meldt de politie.

Volgens RTV Oost zijn een helikopter, een duikteam en een speurhond ingezet, maar de politie heeft de man maandagmiddag nog niet gevonden.

Op de plek waar wordt gezocht is de auto aangetroffen die op naam staat van een persoon die al enkele dagen wordt vermist.

zwolle4!

Op 28 februari 2015 en vele dagen erna heeft Signi zoekhonden met honden, sonarapparatuur, duikers en een dreg naar de vermiste man uit Zwolle gezocht.

Ondanks deze intensieve zoekacties kon de vermiste man niet gevonden worden.

Op 17 maart 2015 kwam het lichaam stroomopwaarts in de nabijgelegen haven bovendrijven. Ondanks dat de honden bij  de havenmond aangaven, kon een verdere plaatsbepaling met honden en sonar niet gemaakt worden, t.g.v. de vele aangemeerde vrachtschepen en een ongunstige windrichting.

Stoffelijk overschot in Zwolle blijkt van vermiste 60-jarige man
dinsdag 17 maart 2015

Het stoffelijk overschot dat vanmorgen is aangetroffen in een havenkolk van het Zwolle-IJsselkanaal in Zwolle blijkt van een vermiste 60-jarige Zwollenaar te zijn. Dat meldt de politie.

Vanmorgen om 7.00 uur werd het lichaam in het water ontdekt door een werknemer van een aangrenzend zandoverslagbedrijf. Uit de lijkschouw blijkt dat het om de vermiste Zwollenaar gaat. De man was sinds 16 februari vermist. Zijn auto werd toen wel aangetroffen in de buurt van de nabij gelegen Voorsterbrug. Door duikers is toen wel gezocht naar de man, maar die zoektocht bleef zonder resultaat. De nabestaanden zijn inmiddels ingelicht. De politie gaat er van uit dat er geen sprake is van een misdrijf.


Signi zoekhonden wenst de familie veel sterkte toe met ‘t verlies…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This