0 items

Op 22 november 2014 zocht Signi zoekhonden met haar mantrailhonden naar de vermiste Mario Teeuwen. De honden volgden op die dag een spoor vanuit het huis van Mario. Het bijna 10 kilometer lange spoor leidde dwars door Eindhoven, en Aalst naar de bossen van Waalre en Aalst. Halverwege het spoor losten de 2 mantrailhonden elkaar af, daar het zoeken in de stad erg intensief is.

Uiteindelijk eindigde het spoor voor de honden in het zuidelijke deel van de bossen van Waalre. Bij dit eindpunt werden diverse sporen uitgewerkt die elke keer weer in hetzelfde gebied eindigden. Het ronddwalen van de vermiste, de kou en de ouderdom van het spoor, maakte dat de honden uiteindelijk niet tot een concrete oplossing kwamen. In de weken en maanden erna heeft Signi zoekhonden in een straal van een kilometer diverse bossages afgezocht en tevens geprobeerd om via de uitvalswegen een nieuw spoor op te pakken. Helaas zonder succes.

Uiteindelijk kwam het verlossende bericht dat het lichaam van Mario op nog geen 3 kilometer van het zoekgebied, in de bossen gevonden was.

Ondanks dat de inzet van de honden niet tot een oplossing heeft geleid, was het werk van de honden onder deze omstandigheden erg knap.

Dode man die in bos bij Heeze werd gevonden blijkt vermiste Mario Teeuwen uit Eindhoven

HEEZE – De dode man die woensdag werd gevonden in een bosperceel bij Heeze is Mario Teeuwen uit Eindhoven. Hij werd sinds 4 november vermist. De politie meldt dat hij niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

De vermissing van Mario werd op 11 november gemeld. De politie meldde toen dat de vermissing ‘direct de hoogste prioriteit had’.

‘Bedreigd en afgeperst’
Een klant van boekhouder Teeuwen vertelde eerder anoniem dat Teeuwen ‘bedreigd en afgeperst’ zou zijn.

Een wandelaar vond het lichaam woensdagmiddag in het bos.

Signi zoekhonden wenst familie en vrienden van Mario Teeuwen veel sterkte tot met het verlies….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This