0 items

Zoekactie in Farmsum naar vermiste Woldendorper

DVHN 19 februari 2014

FARMSUM – De politie is een grote zoekactie gestart naar een vermiste man uit Woldendorp. Met behulp van een helikopter en de politie ter water wordt met man en macht naar de Wolderdorper gezocht.

Het gaat om de 70-jarige Geert Kuiper. Hij wordt sinds 13 februari vermist. Volgens de politie verliet de man die avond zijn woning op sloffen en zonder jas. Zijn auto werd op vrijdag 14 februari gevonden bij het Oosterhornkanaal in Farmsum.

Begin deze week is het kanaal met sonarapparatuur afgespeurd, maar dat leverde niets op.

Op 23 februari 2014 zocht Signi zoekhonden het Osterhorn kanaal in Delfzijl af. Tijdens deze zoekactie werd gezocht naar dhr. Kuiper en dhr. Huisman. Gedurende deze dag werd 5 km kanaal afgezocht. Van dhr. Huisman vond Signi geen spoor.
Bij de zwaaikom aan het einde van het Osterhornkanaal werd wel door de honden aangegeven en ook een sonarbeeld gevonden. Deze bevindingen zijn vervolgens overgedragen aan de K.L.P.D., daar deze de zoekactie de volgende dag verder zou oppakken.
De honden van de K.L.P.D. bevestigden de locatie, helaas leidde het niet tot het bergen van het lichaam. Enkele dagen later werd zijn lichaam wel in het water gevonden, zo’n 200 meter met de wind meegenomen, vanwaar de honden hadden aangegeven.

Lichaam vermiste Woldendorper gevonden in Farmsum
28 februari 2014

Het lichaam van de vermiste Geert Kuiper uit Woldendorp is in Farmsum gevonden. Dat meldt de politie. Het gaat volgens de politie niet om een misdrijf.

Signi zoekhonden wenst de familie van dhr. Kuiper veel sterkte toe met ‘t verlies…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This