0 items

52-jarige vrouw uit Appelscha vermist
19 februari 2014
APPELSCHA – De 52-jarige Tjitske Oosting uit Appelscha wordt sinds maandagochtend vroeg vermist.

De vrouw verliet rond 01.30 uur een café aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha en sindsdien is niets meer van haar vernomen. De politie heeft dinsdag nog gezocht met een helikopter en duikers. Ook woensdag wordt onder meer in de Opsterlandse Compagnonsvaart gezocht naar de vrouw. Op social media wordt veel aandacht besteed aan de vermissing. De familie van de 52-jarige vrouw maakt zich zorgen.

Op de dag van haar verdwijning droeg Tjitske een zwarte gewatteerde jas, grijs vest, bruine laarzen en een spijkerbroek. De vrouw heeft op haar linker onderarm en op haar borstbeen en litteken.

Op 22 februari 2014 zocht Signi zoekhonden in Appelscha naar de vermiste Thea Oosting. Gedurende deze zoekactie werd 10 km water vanaf de oevers afgezocht. Helaas leverde deze zoekactie niet het gewenste resultaat. Enkele dagen later werd haar lichaam enkele honderden meters buiten het afgezochte gebied gevonden.

Lichaam vermiste Friezin gevonden
woensdag 26 feb 2014,

Het lichaam dat gistermiddag in een weiland bij Ravenswoud in Friesland werd gevonden, is inderdaad van de vermiste Thea Oosting. De 52-jarige vrouw werd sinds 17 februari vermist.

De doodsoorzaak van de vrouw wordt onderzocht. De politie houdt rekening met een misdrijf, maar ook zelfmoord wordt niet uitgesloten.

Een voorbijganger vond het lichaam gisteravond tussen Ravenswoud en Appelscha, en belde de politie.

Daarmee kwam een eind aan een intensieve speurtocht van meer dan een week. Over de doodsoorzaak van de vrouw is nog niets bekend.

Er zal forensisch onderzoek op het lichaam worden verricht.

 

Signi zoekhonden wenst de familie van Thea Oosting veel sterkte toe met het verlies….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This