0 items

Nog geen spoor van vermiste Marretje Huisman (update)
Radboud Droog, 9-10-13
LEEUWARDEN – Van de vermiste Marretje Huisman ontbreekt nog elk spoor.

De 59-jarige inwoonster van Leeuwarden wordt sinds afgelopen zondagmorgen vroeg vermist.

Ze is vermoedelijk in de auto van haar vriend vertrokken.

De familie van de vrouw maakt zich uiteraard zorgen. Haar dochter plaatste op haar facebook-pagina een bericht dat op verzoek al honderden keer werd gedeeld.

Bij de politie zijn nog geen tips over de vermiste vrouw binnengekomen.
Signalement

Marretje Grietje Johanna Huisman (geboren in Workum) heeft donkerbruin haar, blauwe ogen en een blanke huidskleur. Ze is 1.72 meter groot en heeft een normaal postuur. Zondagmorgen vertrok ze in een zwart shirt. Ze droeg een rode broek, zwarte slippers en had geen jas aan.

De auto waarin ze wegreed is een grijze, beige Peugeot 206 station met kenteken 99-PB-DS.

 

Signi zoekhonden zocht op 13 oktober 2013 naar de vermiste Marretje Huisman. Zowel met honden als sonar werd gezocht in het kanaal in Leeuwarden en in een haven in Harlingen.
Helaas heeft deze zoekactie niets opgeleverd. Een nieuwe zoekactie werd dus gepland.
Op 27 oktober 2013 zocht Signi zoekhonden verder naar de vermiste Marretje Huisman. Tot nu toe had deze vermissing geen enkele bruikbare tip opgeleverd.
Ook nu werd hetzelfde gebied als 2 weken geleden afgezocht, in de hoop, dat plaatsen waar toen boten aangemeerd waren, nu beter bereikbaar waren met de honden en de sonar. Ook werd nog verder de binnenstad ingevaren en ook de haven in Harlingen werd verder uitgebreider afgezocht. Tevens waren 3 duikers beschikbaar om mogelijke objecten af te duiken.

Helaas werden geen relevante objecten gevonden, enkele oude objecten werden bekeken.

Nog steeds is Marretje Huisman vermist. Een oproep zal gedaan worden om te kijken of iemand Marretje of haar auto nog op camerabeelden heeft vastgelegd op zondagochtend 6 oktober na 4:00 uur ‘s ochtends.

In overleg met recherche Leeuwarden werden de zoekacties tijdelijk opgeschort in afwachting van verder onderzoek i.v.m. een mogelijk misdrijf.

Lichaam Marretje Huisman gevonden in auto

3-12-2013 Het lichaam dat maandag in een auto in een kanaal in Leeuwarden werd gevonden is van de sinds oktober vermiste 59-jarige mevrouw M. Huisman van Leeuwarden.

De auto werd maandagmorgen geborgen uit het water van het Van Harinxmakanaal aan de Lorentzkade nadat het door een schip was geraakt. Deels boven water bleek in de auto het lichaam van een vrouw te zitten. Onderzoek van de politie maakte duidelijk dat het bij de overledene om de 59-jarige vermiste vrouw gaat. De politie gaat niet uit van een misdrijf en heeft het onderzoek afgerond.

Op 2 december 2013 werd de auto van vermiste vrouw uit Leeuwarden, gelukkig teruggevonden door een aanmerend schip. De locatie bevond zich buiten, het zeer uitgebreide zoekgebied, afgezocht door Signi zoekhonden.

Signi zoekhonden wenst familie en nabestaanden veel sterkte toe met het verlies van Marretje Huisman…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This