0 items

Man vermist
Maandag 27 februari 2012
WIJK BIJ DUURSTEDE – De politie heeft op zondagavond 26 februari naar een vermiste man gezocht. Hij werd niet aangetroffen.

Rond 18.20 uur kreeg de politie de melding dat een 74-jarige man uit Cothen sinds zaterdagavond werd vermist en dat zijn auto was verdwenen. Rond 19.00 uur kreeg de politie de melding dat een verlaten auto op de Beusichemseweg in ’t Goy bij het Amsterdam-Rijnkanaal stond. Agenten gingen ter plaatse en het bleek om de auto van de Cothenaar te gaan. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, waarbij ook een politiehelikopter en een speurhond werden ingezet. Dat heeft tot op heden (maandagochtend 27 februari) nog niet geleid tot het aantreffen van de man. De politie zet het onderzoek voort, waarbij ook met een KLPD-boot met sonarapparatuur zal worden gezocht.

Op zaterdagavond 3 maart 2012 zocht Signi zoekhonden langs de oever van het Amsterdam Rijnkanaal bij ‘t Goy. Hierbij hadden de honden een duidelijke verwijzing langs de kade van het kanaal t.h.v. de Goyerdijk.
Op zondag 4 maart bevestigden de honden deze locatie en ook de sonar gaf een gelijkend beeld. Later die middag werd gedoken door het Signi duikteam. Op de plaats waar de honden en de sonar aangaven konden de duikers niets meer vinden. Een groter gebied is daarna nog afgedoken, maar helaas zonder resultaat.

 Lichaam in kanaal van vermiste Cothenaar

‘T GOY – In het Amsterdam-Rijnkanaal is het lichaam gevonden van de 74-jarige man uit Cothen die al een paar weken werd vermist. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Op vrijdag 16 maart 2012 werd de vermiste man in het water gevonden, niet ver van de plaats, waar de honden aangegeven hadden.

Signi zoekhonden wenst de familie veel sterkte toe met ‘t verlies…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This