0 items

Margreet Balk uit Medemblik vermist
06 okt 2010
|

MEDEMBLIK De 52-jarige Margreet Balk uit Medemblik wordt sinds dinsdagavond vermist. Zij is aan het begin van de avond voor het laatst gezien door de buurvrouw.

De vermiste vrouw vertelde aan de buurvrouw dat zij even weg moest en vertrok in haar donkergrijze Volkswagen Fox met kenteken 11-SJ-BH. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Bekend is dat Margreet donkere kleding droeg. Zij heeft een normaal postuur, bruin halflang haar en draagt een bril. Mocht u tips hebben, dan kunt u de politie bellen op 0900-8844.

 

Op zondag 24 oktober 2010 zocht Signi zoekhonden met de honden diverse wateren af naar de vermiste vrouw uit Medemblik. Gezocht werd op plaatsen waar de auto mogelijk te water kon zijn geraakt. Hierbij werden diverse delen van het IJsselmeer afgezocht en meerdere binnenwateren.

I.v.m. de ongunstige windrichting en weersomstandigheden werd een afgelegen, hoge kade in de haven van Wieringerwerf alleen met de sonar afgezocht. Hierbij werd een groot object waargenomen ter grote van een auto.
Dit object is enkele weken later door Technodiving Wijhe en Krobo Maritiem gecontroleerd. Helaas betrof dit niet het gezochte object.

Vrouw nog steeds vermist
9 december 2010
– 17:40 door Stefan Pennekamp

MEDEMBLIK – De 52-jarige Margreet Balk (geh. Van den Broek) uit Medemblik, die op 5 oktober 2010 uit Medemblik verdween, is nog steeds niet terecht. De politie verzoekt nogmaals getuigen die iets hebben gehoord over de verdwijning, of de vrouw vanaf 6 oktober nog hebben gezien om contact op te nemen.

De politie in Medemblik is te bereiken via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). De vrouw werd voor het laatst gezien in haar woning aan de Tuinstraat in Medemblik op dinsdagavond 5 oktober om 18.00 uur. De vrouw had kort daarvoor haar gehandicapte dochter bij de buren gebracht met de mededeling dat zij even weg moest, maar snel weer terug zou komen.

De vrouw vertrok in een personenauto. Zij kwam echter niet terug en sindsdien is niets meer van haar vernomen. Margreet Christina van den Broek-Balk is 52 jaar oud, heeft een normaal postuur en halflang blond haar. Zij is vertrokken in een grijze Volkswagen Fox met kenteken 11-SJ-BH. In de zoektocht naar de vermiste is onder anderen gezocht bij en in het IJsselmeer en Markermeer. De vrouw of haar auto werden echter niet gevonden.

In de zoektocht naar de vermiste is onder anderen gezocht bij en in het IJsselmeer en Markermeer. De vrouw of haar auto werden echter niet gevonden.

Beheerder parkeergarage ziekenhuis vindt dode vrouw na 3 maanden in auto
7-1-2011 Pijnlijk geval van zelfdoding

HOORN – Een beheerder van de parkeergarage van ziekenhuis het Westfriesgasthuis in Hoorn heeft vrijdagmiddag een dode vrouw aangetroffen die daar vermoedelijk al zo’n 3 maanden heeft gelegen. Politie en directie ziekenhuis willen niet nader op de zaak ingaan. Als enige verklaring voor de lange periode dat de vrouw daar heeft gelegen wordt aangevoerd dat het lichaam moeilijk zichtbaar was.

De sinds 5 oktober vermiste 52-jarige Margreet Balk uit Medemblik werd vrijdagmiddag rond 12.00 uur dood aangetroffen in de parkeergarage van het Westfriesgasthuis aan de Maelsonstraat in Hoorn. Margreet werd op deze dag voor het laatst gezien door een buurvrouw, waar zij haar dochter bracht. Zij meldde toen dat zij even weg moest en vertrok met haar auto. Sindsdien ontbrak van haar elk spoor.

Uit onderzoek is gebleken dat zij al enige tijd was overleden. In de auto werden afscheidsbrieven gevonden. Een politiewoordvoerder meldt  dat zij vermoedelijk ”vrij snel na haar vermissing in oktober is overleden”. Op de vraag waarom het lichaam nu pas ontdekt is zegt de politie alleen ”dat zij van buitenaf zeer slecht te zien was”. De vrouw lag op de grond in de auto.

Voorlichters van het Westfriesgasthuis willen namens de directie niet meer melden dan ”Geen commentaar” en willen ook niet bevestigen dat het in hun parkeergarage is voorgevallen.

Voor de familie van Margreet Balk is het in ieder geval diep triest dat haar lichaam pas na zo’n 3 maanden is aangetroffen.

Signi zoekhonden wenst familie en vrienden van Margreet Balk
veel sterkte toe met ‘t trieste verlies…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This