0 items

Bahco † 12-1-1999 – 2-8-2010.

Bahco is een begrip bij Signi zoekhonden. Bahco’s sociale karakter veroverde ieders hart, zowel Pakistaan als Marokkaan wist hij voor zich te winnen. Bahco heeft vele zoekacties bij Signi zoekhonden tot een goed resultaat gebracht. Zijn succesvolle daden zijn te veel om op te noemen. Bahco hoorde tezamen met Samir en Rifka tot de grondleggers van Signi zoekhonden. 

pakistan1! 079

Bahco’s veelzijdigheid en langdurige doorzettingsvermogen, maakten hem tot de ideale zoekhond. Naast zijn enorme inzet en werkvermogen heeft hij zijn capaciteiten door gegeven aan 20 jonge Signi’s, waarvan meer dan de helft zijn talenten heeft mogen laten uitblinken in het zoekwerk.

film1

Bahco is meerdere malen met zeer goed resultaat gecertificeerd voor ‘t ‘lijkenhond’ en ‘verstekelingenhond’ examen en het vlakte- en puinzoeken B examen van de K.N.P.V. en de I.R.O. Maar vooral was Bahco de ideale praktijkhond en herinneren nog vele nabestaanden hem als een waardige kameraad in tijden van verdriet. Bahco wist na uren, dagen en kilometers zoeken nog tot een resultaat te komen.

coldcase

Na een langdurig herstel van een zwaar ongeluk heeft hij ons toch moeten verlaten t.g.v. het opgeven van de nierfunctie door de vele medicatie die voor zijn herstel nodig was…

bahcoBahco, we zullen je voor altijd missen en aan je blijven denken….

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This