0 items

Het is niet te bevatten,
Zó jong, zo spontaan
zomaar ineens van ons weg genomen.
Vol vragen, opzoek naar een antwoord,
Waarom?

Negentienjarige jongen uit Roermond vermist

7-04-2009 Roermond. Sinds zondagochtend 05:00 uur wordt de 19-jarige Randy van der Beek uit Roermond vermist. Zaterdagavond is de jongen samen met een vriend op stap geweest in “Cheetah” in Duitsland. Nadat Randy die nacht zijn vriend thuis had afgezet, is hij met zijn paarse VW Polo richting huis gereden. Hier is hij echter nooit aangekomen. Randy is 1.70 – 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij heeft donkerbruine ogen, kort, donkerbruin haar en opvallend smalle bakkebaarden. Randy heeft op zijn rechter wang een pigmentvlek en een geheelde brandwond op zijn rechter schouder en rechter knie. Randy droeg die nacht een blauwe spijkerbroek met daaronder witte Nike schoenen met groene veters, een grijs/zwart T-shirt en een zwarte Nike-cap. Randy had in beide oren een oorbel en droeg een gouden ketting met daaraan een gouden trouwring bevestigd. De auto van Randy is een uitgebouwde, paarse Volkswagen Polo met een dubbele sportuitlaat. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdwijning van Randy van der Beek en vraagt mensen die Randy zien of gezien hebben, of zijn auto onlangs nog hebben gezien, contact willen opnemen via 0900-8844.

 

Naar aanleiding van een telefonisch verzoek van de familie van Randy van Beek startte Signi zoekhonden de zoektocht naar de vermiste zoon. Op 1e en 2e paasdag, 12 en 13 april 2009 zocht Signi de omgeving van Roermond af volgens de route die Randy die nacht naar huis zou rijden. Tijdens deze zoektocht verwezen de honden langs de kant van de snelstromende rivier de Roer, vlak voor het begin van een heftige waterverval. Na telefonisch overleg met de politie Roermond werd de volgende dag besloten dat de honden nogmaals de Roer zouden afzoeken, maar ditmaal vanaf de boot. In samenwerking met de brandweer Roermond werd het water op donderdagavond opnieuw afgezocht. De honden gaven hierbij een duidelijke locatie aan, waarna Signi met de sonar (Humminbird) op dezelfde plaats, een auto onder water aantrof. Vervolgens werd het gehele protocol, voor de berging van een auto, met mogelijk een slachtoffer erin, in gang gezet. De duikers van de brandweer spoorden hierbij de auto onder water op en controleerden deze. Al gauw werd duidelijk dat de auto, de vermiste auto van Randy van Beek was. De wagen werd daarop vakkundig geborgen door brandweer, politie en het bergingsbedrijf. Eenmaal boven water werd het lichaam van Randy van Beek in het voertuig aangetroffen. Een intensieve zoektocht zonder duidelijke aanknopingspunten kon hierdoor alsnog beëindigd worden….

Auto met stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen Roermond – De politie heeft donderdagavond in de Roer in de buurt van de Andersonweg het levenloze lichaam aangetroffen van de vermiste Randy van der Beek. De 19-jarige man uit Roermond was sinds zondag 5 april vermist. Het lichaam werd aangetroffen in de auto van het slachtoffer. Naar aanleiding van een zoekactie met Signi zoekhonden bij de Roer eerder deze avond, werd er door de politie een nader onderzoek ingesteld. Een duiker van de brandweer ontdekte daarop de auto in het water. Bureau Forensische Opsporing stelt een nader onderzoek in naar de toedracht. Bron: Blik op het nieuws

Vermiste Randy van der Beek dood gevonden

In de Roer in Roermond heeft een duiker van de brandweer donderdagavond het stoffelijk overschot gevonden van Randy van der Beek (19). Het lichaam van de sinds vorige week zondag vermiste Roermondenaar werd aangetroffen in zijn auto, die uit de rivier werd gedregd. De duiker werd ingezet na een zoekactie met speurhonden, die op initiatief van de familie werd gehouden. De honden sloegen aan ter hoogte van de Andersonweg bij de oever van de Roer. Randy van der Beek was sinds vorige week zaterdag vermist. Na een avond stappen in discotheek Cheetah in het Duitse Oberbruch had hij een vriend nog thuis afgezet in Herten, maar daarna ontbrak elk spoor van de Roermondenaar en zijn paarse Volkswagen Polo. De familie vreesde een misdrijf. Op de hyves-pagina van Randy van der Beek stroomden vrijdag al vroeg in de nacht de condoleances binnen. Bron: Dagblad De Limburger Politie Limburg Noord,

Vermiste Randy van Beek gevonden

Datum: 17-04-2009 Roermond. Donderdagavond werd in de Roer in de buurt van de Andersonweg het levenloze lichaam aangetroffen van de vermiste Randy van der Beek. Het slachtoffer was sinds 5 april vermist. Op dit moment is nog niet bekend hoe de auto met het slachtoffer te water is geraakt omdat het (forensisch) onderzoek nog loopt. De auto met hierin het lichaam van Randy werd donderdagavond geborgen, nadat Signi zoekhonden de locatie aangeduid hadden. De politie stelde hierop een nader onderzoek in en schakelde de brandweer in om met behulp van een sonar en duikers te bepalen of het voertuig en/of het stoffelijk overschot van Randy zich daadwerkelijk op deze plek bevonden. Dit bleek het geval te zijn.

Signi zoekhonden wenst de familie en vrienden van Randy van Beek veel sterkte toe met het verlies van Randy…

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This