0 items

Demente vrouw uit Lisse vermist
23-11-07 18:27
LISSE – De politie in Lisse is een zoektocht gestart naar een 75-jarige demente vrouw.

Niesje van Leeuwen verliet in de nacht van donderdag op vrijdag haar woning aan de Von Bonninghausenlaan. Sindsdien is zij niet meer gezien. De vrouw is ongeveer 1 meter 60 lang, heeft grijs haar, een bril en bruine ogen. Mogelijk droeg zij een blauwe muts en een bruine winterjas. Om haar benen draagt zij zwachtels en ze loopt moeilijk.

De politie denkt dat Niesje van Leeuwen een portemonnee bij zich heeft met daarin een legitimatie. Het is niet bekend waar ze naartoe gegaan kan zijn. Mogelijk is zij richting het Keukenhofbos gelopen. Wie de vrouw heeft gezien, kan contact opnemen met de politie via 071 – 524 9039.

Signi zoekhonden assisteerde de politie Noordwijk bij het vervolg van de zoekactie naar de vermiste Niesje van Leeuwen. Vrij snel na aanvang van de zoekactie wist een van de honden van Signi de vrouw te traceren in een met kroost bedekte sloot. De brandweer kon haar vervolgens secuur bergen.


Rifka wist ondanks de dikke laag kroos de vermiste vrouw overtuigend aan te wijzen. Hierbij was een tennisbal voldoende beloning.

Bollenstreek nieuws
Zondag 25-11-07
Om 11.36 uur hulpverlening voor brandweer Lisse en de OVD Bollenstreek. De brandweer rijdt met prio 3 en de voertuigen 66633, 66653 en de 66591 naar de Eikenlaan in Lisse. Speurhonden van Signi zoekhonden hadden in een sloot een persoon aangetroffen. Om 11.51 uur wordt ook de brandweer van Hillegom opgeroepen om met de duiker te komen assisteren. De politie was aanwezig met drie voertuigen. De technische recherche was ook aanwezig.

Signi zoekhonden condoleert de familie met het verlies van Niesje van Leeuwen.

Zoek! De vrouw, de hond en de dood

Een filmdocumentaire over Signi Zoekhonden

Documentaire:’Zoek!’ Signi zoekt met haar honden naar vermiste mensen.
De honden zijn speciaal getraind in het herkennen van de geur van de dood. Dankzij hun inzet, worden veel lichamen teruggevonden en maken ze een einde aan de onzekerheid waarin achterblijvers leven.

Bekijk Zoek! HIER

Sluit popup

Help Signi Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan zoekacties naar vermiste personen.

Pin It on Pinterest

Share This